Stacks Image 1580
Adres

Keijzer & Cie advocaten
Apollolaan 171
1077 AS Amsterdam
T 020 6700895
info@kencie.nl


Routebeschrijving


PER AUTO

Komende uit de richting Den Haag /Schiphol A4:
Via A4 naar de A10, afrit Amstelveen/S108 en volg de richting 'Centrum'. Rechtsaf bij de verkeerslichten: Amstelveenseweg. Rechtsaf: Stadionweg. Volg de Hilton verkeersborden via de Olympiaweg. Rechtsaf komt u op de APOLLOLAAN.

Komende uit de richting Utrecht A2:

Via A2 naar de A10 en volg de richting ‘Schiphol’. Neem afrit Amstelveen/S108 en volg de verkeersborden richting ‘Centrum’. Rechtsaf bij de verkeerslichten: Amstelveenseweg. Rechtsaf: Stadionweg. Volg de Hilton verkeersborden via de Olympiaweg. Rechtsaf komt u op de APOLLOLAAN.


PER OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station met de tram
Neem tram nr. 5; richting ‘Amstelveen’ of tram nr. 24; richting ‘Stadionplein’. Uw halte is ‘Apollolaan’ op de Beethovenstraat. Steek, rechtsaf, de voetgangersoversteekplaats over en loop verder in die richting. U bent nu op de APOLLOLAAN.

Neem tram nr. 16; richting ‘VU Medisch Centrum’. Uw halte is ‘Emmastraat’ op de De Lairessestraat. Loop een stukje terug en neem de eerste straat rechts, de Emmastraat. Volg deze straat, over een bruggetje. U bent nu op de APOLLOLAAN.Deze site gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.