Over ons

Keijzer & Cie advocaten is een onafhankelijk niche kantoor. Wij hebben zowel ervaring opgedaan in de internationale advocatuur als in leidinggevende functies bij financiële instellingen. Door deze unieke combinatie kennen wij de in en outs van de praktijk. Hierdoor kunnen wij ondernemingen, pensioenfondsen en financiële instellingen effectief adviseren en van uitstekende juridische ondersteuning voorzien. Onze cliënten waarderen onze praktische en pragmatische aanpak en hebben vertrouwen in onze expertise om complexe problemen geruisloos voor hen op te lossen.

Ons kantoor beschikt over een uitstekend (internationaal) netwerk van advocatenkantoren, fiscalisten, notarissen, compliance officers en andere deskundigen voor een integrale service. Wij zijn lid van de Nederlandse orde van Advocaten, de International Bar Association en de Vereniging voor Financieel Recht.


Team

Stacks Image 379
Marc Keijzer
Marc heeft ruime ervaring op het gebied van financieel en ondernemingsrecht. Na het afronden van zijn studie Nederlands recht in 1997 aan de Universiteit van Amsterdam is hij werkzaam geweest als advocaat bij onder andere Allen & Overy en verschillende financiële instellingen. Marc staat ondernemingen, financiële instellingen en pensioenfondsen bij in het begeleiden van (internationale) transacties. Marc weet snel tot de kern van de zaak door te dringen, is een uitstekende onderhandelaar en is in staat om complexe juridische zaken op een eenvoudige wijze uit te leggen. Marc is naast advocaat tevens Solicitor of the Senior Courts of England and Wales (non-practising).

Contactgegevens:
Tel: +31 6 51961629
Email:
marc.keijzer@kencie.nl
Stacks Image 375
Nicole Batist
Nicole is een specialist op het gebied van financieel en ondernemingsrecht. In 1998 begon ze haar loopbaan als advocaat bij Allen & Overy. Daarna is zij Director Legal geweest bij merchant bank Kempen & Co N.V., waar ze de juridische afdeling leidde. Ze was lid van de werkgroep effectenrecht van de Nederlandse vereniging van banken (NVB) en voorzitter van de expertpool EMIR binnen DACSI. Zij heeft haar reputatie opgebouwd als een uitstekend praktijkadvocaat op het gebied van grensoverschrijdende financiële transacties. Ze zet zich in om cliënten te helpen met hun zakelijke doelen, verstaat hun taal en heeft een pragmatische aanpak. Nicole is als advocaat toegelaten tot de Nederlandse Orde van Advocaten.

Contactgegevens:
Tel: +31 6 30030139
Email: nicole.batist@kencie.nl

Wat zeggen onze cliƫnten:

“Goede kennis van de markt en uitstekende kwaliteit en begeleiding. Door gedegen werk zijn wij als bestuurders in controle over onze uitbestede activiteiten“
“Wij werken al jaren met plezier samen met Keijzer & Cie en zijn zeer tevreden met het goede werk dat zij leveren.”
“Komt uitstekend voor onze belangen op en zijn goed bereikbaar.”

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Kijk voor meer informatie naar onze Privacy Statement.