Waar kunnen we u mee helpen?

Wij werken voor ondernemers, founders, start-ups en scale-ups, familiebedrijven, pensioenfondsen, service providers, investment managers, investeerders, financiers en private equity partijen op het gebied van ondernemingsrecht, financieel recht en commercieel contractenrecht.

Wij zijn geïnteresseerd in wat onze klanten bezighoudt. Door onze jarenlange in-house ervaring begrijpen wij als geen ander dat de steeds veranderende wet- en regelgeving grote impact heeft op uw organisatie en de wijze waarop deze is ingericht, de interne verhoudingen en externe verhoudingen (klanten, leveranciers, partners, concurrenten en toezichthouders). Dit inzicht combineren wij met onze uitstekende juridische kennis en de nodige praktische kennis van de onderliggende economische en operationele processen.

Het is deze unieke combinatie die maakt dat wij de vragen van onze cliënten vanuit de diverse invalshoeken uitstekend kunnen beoordelen en praktisch kunnen oplossen en die onze cliënten waarderen. Wij werken dan ook vaak in een multidisciplinaire setting om tot een integrale oplossing te komen voor de vragen van onze cliënten. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van diverse experts, zoals operationele risk managers, actuarissen en compliance officers.

Wij bieden ondersteuning op de volgende gebieden:


Ondernemingsrecht
Stacks Image 347
Financieel recht
Stacks Image 337
Contracten
Stacks Image 357
Claims
Stacks Image 367
Green Swans
Stacks Image 395MEER WETEN?
Neem contact met ons op.
Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Kijk voor meer informatie naar onze Privacy Statement.